Welkom 

Wat bieden wij?

Training en begeleiding
Individuele training en begeleiding. Advies m.b.t hondengedrag op afspraak. Daarnaast is er maandelijks een inloopspreekuur.

 

Gedragstesten
Beoordeling van zowel pups als van oudere honden.


Workshops en lezingen
Interessante thema’s worden op een interactieve manier behandeld in groepen met een beperkt aantal deelnemers.

Bij de workshops zal steeds een combinatie worden gemaakt tussen een (dag)deel theorie en een deel praktijk.


Coaching assistentiehonden
Ter ondersteuning van assistentiehondenteams bieden we op de hond en/of het team afgestemde begeleiding aan. Afhankelijk van de bestaande behoeftes kunnen o.a. trainingen, observatie of opvang worden ingezet. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Joop Mekke en Sylvie Bertens-Mekke

Samen hebben wij meerdere honden in huis die we graag een actief en blij hondenleven geven. Wij zijn ervan overtuigd dit te kunnen bieden door met onze honden vanuit samenwerking te bouwen aan een sterke onderlinge vertrouwensrelatie met ons en met elkaar. Zo kan binnen onze roedel ook ieder individu met zijn eigen unieke eigenschappen helemaal tot zijn recht komen, wat veel rust geeft.

Joop heeft als hondenprofessional meer dan 30 jaar kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van training, gedragsbegeleiding en gedragstesten van honden. Hij is medeoprichter van Bultersmekke Assistancedogs (BMA), waar hij cursisten begeleidt bij de opleiding van hun assistentiehond, basis- en teamtesten afneemt en de interne opleiding voor instructeurs verzorgt.

Hiernaast wil Joop zich met zijn bedrijf Hond.kom graag op kleine schaal bezighouden met verschillende activiteiten gericht op het begeleiden van hond en mens, waarbij het vanuit vertrouwen en verbinding samen werken aan verdieping van de relatie tussen beiden centraal staat.

Waar nodig kan Joop hierbij rekenen op ondersteuning vanuit de achterban thuis. Sylvie heeft als rasechte hondenliefhebber ruim 20 jaar ervaring in het houden van meerdere honden en diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Haar hart ligt bij hondenopvoeding, training, verzorging en gezondheid. 

Missie

Vanuit vertrouwen en verbinding tussen hond & mens Samenleven, Samenwerken en Samen leren.

Samenwerking

Via een breed opgebouwd netwerk binnen de hondenwereld zullen wij samenwerkingen aangaan met experts op verschillend gebied. Zo willen we zorgen voor een steeds vernieuwend en verrassend aanbod aan informatie en kennis over honden.

Wil je meer informatie?

Neem snel contact met ons op:

Hond.kom is ook te volgen op Facebook: