Welkom 

Wat biedt Hond.kom?

Training en begeleiding
Individuele training en begeleiding.

Advies m.b.t hondengedrag op afspraak. 

 

Gedragstesten
Beoordeling van zowel pups als van oudere honden.


Workshops en lezingen
Interessante thema’s worden op een interactieve manier behandeld in groepen met een beperkt aantal deelnemers.

Bij de workshops zal steeds een combinatie worden gemaakt tussen een (dag)deel theorie en een deel praktijk.


Coaching assistentiehonden
Ter ondersteuning van assistentiehondenteams wordt op de hond en/of het team afgestemde begeleiding aangeboden. Afhankelijk van de bestaande behoeftes kunnen o.a. trainingen, observatie of opvang worden ingezet. 

Een korte introductie...

Hallo, ik ben Joop Mekke

"Thuis heb ik samen met mijn vrouw Sylvie meerdere honden die wij graag een actief en blij hondenleven geven. Wij zijn ervan overtuigd dit te kunnen bieden door met onze honden vanuit samenwerking te bouwen aan een sterke onderlinge vertrouwensrelatie met ons en met elkaar. Zo kan binnen onze roedel ook ieder individu met zijn eigen unieke eigenschappen helemaal tot zijn recht komen. Dit geeft ontzettend veel rust."

Joop heeft als hondenprofessional meer dan 30 jaar kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van training, gedragsbegeleiding en gedragstesten van honden.

Hij is medeoprichter van Bultersmekke Assistancedogs (BMA), waar hij cursisten begeleidt bij de opleiding van hun assistentiehond, basis- en teamtesten afneemt en de verantwoording heeft over de interne opleiding en bijscholing van instructeurs.

Hiernaast wil Joop zich met Hond.kom graag op kleine schaal bezighouden met verschillende activiteiten gericht op het begeleiden van hond en mens, waarbij het vanuit vertrouwen en verbinding samen werken aan verdieping van de relatie tussen beiden centraal staat. Dit kan zowel op locatie zijn, als vanuit de thuisbasis van Hond.kom in het Noord-Limburgse Arcen.

Missie

Vanuit vertrouwen en verbinding tussen hond & mens Samenleven, Samenwerken en Samen leren.

Samenwerking

Via een breed opgebouwd netwerk binnen de hondenwereld zal Hond.kom samenwerkingen aangaan met experts op verschillend gebied.

Zo wordt gezorgd voor een steeds vernieuwend en verrassend aanbod aan informatie en kennis over honden.

Wil je meer informatie?

Neem snel contact op:

Hond.kom is ook te volgen op Facebook: