Op Verkenning! met je pup 

Workshop 'Op Verkenning! met je pup'

vanuit vertrouwen en verbinding

Samenleven, Samenwerken en Samen Leren

Voor wie?

Fokkers en hun pupkopers

Verwacht je als fokker een nestje en vind je het belangrijk om iets extra's te kunnen bieden aan je pupkopers door hen goede voorlichting mee te geven? Deze workshop is speciaal bedoeld om aanstaande puppy eigenaren te informeren en voor te bereiden op de komst van hun pup. 

 

De workshop bestaat uit twee bijeenkomsten. De eerste wordt gehouden als de pups nog in het nest zijn (6 weken oud) en de tweede als de pups al even bij hun gezin in huis wonen (14 weken oud). De workshop wordt in groepsverband gegeven voor alle pupkopers samen, de eerste keer op locatie bij de fokker thuis en - desgewenst - de tweede keer bij ons in Arcen: meteen een leuke en leerzame invulling voor een 'terugkomdag' van het nestje!

Wat houdt het in?

Theorie

Er wordt een presentatie gegeven door Joop Mekke waarbij aandacht zal worden besteed aan de verschillende aspecten van samenwerking. Hierbij spelen verzorgingshandelingen en fysiek contact een heel belangrijke rol. Verder zal worden ingegaan op gewenst en ongewenst gedrag en wordt bekeken hoe het principe van het positief opvoeden met de rij van 5 kan worden toegepast.

 

Praktijk - thuis oefenen - vragen terugkoppelen

Bij de eerste bijeenkomst zullen er alvast diverse oefeningen worden meegegeven waar de pupkopers mee aan de slag kunnen gaan zodra de pup bij hen thuis woont. Bij de tweede bijeenkomst wordt teruggekomen op deze oefeningen en horen we graag hoe alles is verlopen en hoe een ieder de samenwerking met de eigen pup ervaart. Verder is er natuurlijk ook ruimte om de vragen te stellen die tussentijds zijn opgekomen.

Workshop in 2 delen

We hebben ervoor gekozen om de leerstof te verdelen over twee bijeenkomsten van twee uur.

Waar en wanneer?

Wij kunnen op aanvraag een workshop organiseren voor jouw pupkopers!

Meedoen?

Wil je meer informatie over de kosten, het programma of checken of er nog plek is?

Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt z.s.m. bericht!