Opvang

*Under Construction*

Vanaf medio 2021 kunnen wij weer enkele reserveringen aannemen!

Opvang assistentiehonden

Uit logeren

Als je tijdelijk niet in staat bent om voor je assistentiehond te zorgen, kan jouw hond door ons worden opgevangen. Assistentiehonden die bij ons logeren, draaien zoveel mogelijk mee met onze eigen roedel: wel zo gezellig! Ze gaan samen mee uit wandelen en ze eten, spelen en slapen met elkaar in een huiselijke omgeving. Zo is er aan zorg en aandacht geen gebrek. We gaan er daarbij van uit dat gasthonden sociaal wenselijk gedrag laten zien. Waar nodig kunnen aparte verblijfsruimtes worden gecreëerd, zowel binnen als in de tuin. Al met al betekent dit dat onze capaciteit tot opvang zeer beperkt en kleinschalig is, wat het noodzakelijk maakt om tijdig na te vragen of er plaats is voor jouw hond aangezien dit niet altijd het geval zal zijn.

 

Extra trainingsmomenten

Praktisch: vaardigheden die de hond als assistentiehond nog moet aanleren of moet onderhouden kunnen verder getraind worden tijdens zijn verblijf!

 

Verblijfsduur

We hebben gemerkt dat de meeste honden enkele dagen nodig hebben om zich te kunnen voegen in de routine van onze roedel. Vandaar dat we liever geen dagopvang aanbieden, tenzij het een hond betreft waar we al eerder kennis mee hebben gemaakt. Daarnaast houden we in principe als maximale verblijfsduur een periode van 15 dagen aan.

 

Tarieven op aanvraag

Neem gerust contact met ons op als je jouw hond bij ons wilt laten logeren, dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn en een passende prijsopgave maken!

Onze logeetjes

We hebben inmiddels al diverse honden te gast gehad! Voor een impressie kun je een kijkje nemen in het